Τρόποι Αποστολής

ΓΕΝΙΚΑ

Οι αποστολές των παραγγελιών του gkeli.gr, πραγματοποιούνται στους περισσότερους προορισμούς εντός Ελλάδας πάντα με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό συνέπειας, ταχύτητας, ασφάλειας και κόστους. Ο χρόνος παράδοσης των αγορών σας εξαρτάται από συνδυασμό πολλών παραγόντων. Πρώτο και κυριότερο είναι η διαθεσιμότητα του προϊόντος, ο τρόπος αποστολής που θα επιλέξετε, ο προορισμός που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση, και η απουσία συνθηκών ανωτέρας βίας, ακραίων καιρικών φαινομένων ή/καί απεργιών.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

- Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα  από 1 έως και 15 εργάσιμες ημέρες στον χώρο σας:

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το χρονικό περιθώριο παράδοσης (1 έως και 15 εργάσιμες ημέρες), ισχύει για όλες τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα μας επιτυχώς έως καί τις 12:00. Για όλες τις μεταγενέστερες επιτυχημένες παραγγελίες, το διάστημα παράδοσης αρχίζει να ισχύει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι δωρεάν παραδόσεις ( χωρίς έξοδα αποστολής ) αφορούν αγορές από 100 € και πάνω .

Το σύστημα μας θεωρεί ως δεδομένη διεύθυνση αποστολής την ήδη καταχωρημένη διεύθυνση του χρήστη κατά την διαδικασία εγγραφής μέλους. Αν έχετε αλλάξει διεύθυνση και έχετε αμελήσει να ενημερώσετε το σύστημά μας, το gkeli.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν στην παράδοση των παραγγελιών σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όταν δηλαδή η διεύθυνση παραλήπτη δεν συμπίπτει με τη διεύθυνση μέλους, παρακαλούμε να συμπληρώνετε στα αντίστοιχα πεδία τα παρακάτω στοιχεία:

- Όνοματεπώνυμο Παραλήπτη
- Χώρα, Νομό και Πόλη διαμονής
- Διεύθυνση, Περιοχή και ΤΚ
- Τηλέφωνο επικοινωνίας του παραλήπτη
- Επιπλέον σημειώσεις (πχ καλέστε μας να κατέβουμε και μη χτυπήσετε κουδούνι, αφήστε το δέμα στο διπλανό κατάστημα κτλ)

Όλες οι αποστολές στην υπόλοιπη περιφέρεια ( Ηπειρωτική Ελλάδα & Νήσων ) εκτελούνται και μέσω πρακτορείου μεταφορών. Σε περιοχές απομακρυσμένες ή/και δυσπρόσιτες ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε παράδοση των παραγγελιών σας σε συντομότερο χρόνο από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας και για τα ενδεχόμενα κόστη αποστολής που μπορεί να προκύψουν.

Επίσης χωρίς καμία επιβάρυνση, παρέχεται παράδοση των προϊόντων σας από το κατάστημα μας.